Telefon: 070-6762853    E-Post: info@bonnakott.se

Orderformulär

Betalning görs i förskott via Swish, enligt betalinstruktioner
du får i din orderbekräftelse

Köpvillkor

Giltiga från 2011-07-01

Först vill vi påminna om att vår försäljning till dig omfattas av Konsumentköplagen och Distansförsäljningslagen.
Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss och vi tar gärna emot frågor per epost info@bonnakott.se.

Priser, beställning, betalning
Priserna på vår hemsida visas inklusive moms. Eventuella faktura- och/eller serviceavgifter anges vid beställningen samt i orderbekräftelsen.
En bekräftelse skickas till den e-postadress som du har angivit i samband med beställningen eller i ditt användarkonto. Kontakta oss gärna om du inte har fått någon bekräftelse i din e-postlåda.
Vid fakturabetalning är betalningsvillkoret 10 dagar netto om inget annat överenskommits. Om betalningen av tekniska eller andra skäl inte har kommit oss tillhanda behandlar vi inte beställningen, och förstås blir du inte heller betalningsskyldig.

Leverans
Din beställning levereras till något av våra utlämningsställen som du själv väljer vid beställningen.
Köttet levereras färskt och det är därför viktigt att du hämtar ut dina varor i tid. Du ansvarar själv för att hämta ut varorna på utlämningsstället. Här hittar du information om våra utlämningsställen.

Ångerrätt och returrätt
Ångerrätt enligt Distansförsäljningslagen gäller inte för färskvaror. Du kan dock alltid avbeställa fram till leveransen och om vi inte haft några kostnader för att behandla din order är alltså avbeställning kostnadsfritt för dig. Kontakta oss gärna per epost ( info@bonnakott.se ) om du har några frågor kring detta.
Vi erbjuder inte returrätt.

Personuppgifter
Här hittar du vår policy om personuppgifter. När du godkänner dessa köpvillkor samtycker du också till personuppgiftspolicyn.
Tillämplighet
Lokal Köttproduktion Kronoberg ekonomisk förenings försäljningsvillkor för konsumenter gäller från och med ovan angivet datum och ersätter alla våra tidigare publicerade försäljningsvillkor. Vid eventuell skillnad mellan vår hemsida och andra publikationer, t ex broschyrer eller nyhetsbrev, är det informationen på hemsidan som gäller.